Wi-Fi og mye mer!

Stavanger Bed & Breakfast er ansett som den med mest “value for money” i Stavanger! Gjestene får mer for pengene sammenlignet med andre steder i byen.

Huset ligger i et rolig boligområde. Togstasjonen, busstasjonen og shuttlebussen til flyplassen er bare en 5-minutters gåtur. Sentrum er en 7-minutters gåtur og det er 10 minutters gangavstand til “Gamle Stavanger”.

En solid frokost med hjemmebakt brød blir servert hver morgen som et valgfritt tillegg.

Stavanger Bed & Breakfast tilbyr enkel overnatting og tre typer rom: “Standard”, “Premium” og “Backpacker” – alle med kabel-TV og gratis Wi-Fi. Det er totalt 30 enkeltrom og dobbeltrom, hvorav 8 er Backpacker-rom. Alle rommene hos Stavanger Bed & Breakfast har felles toalett. Noen har privat dusj, mens andre har tilgang til en fellesdusj. “Premium”‑rommene har privat dusj på rommet og toalett i korridoren. “Standard”- og “Backpacker”‑rommene har felles toaletter og dusjer. Alle rommene er utstyrt med sengetøy, håndklær, såpe og sjampo uten ekstra kostnad. Det er mulig å legge til ekstra senger i noen rom for å ha 3 eller 4 senger på rommet.

Gjester roser Stavanger Bed & Breakfast for dens gode service, blant annet for fri tilgang til gjestekjøkken, vaskemaskin og tørketrommel.

Alt i alt sier gjestene at dette er deres favorittområde i Stavanger, ifølge uavhengige omtaler. Par liker området spesielt godt — de gir det karakteren 8,6 for en tomanns-tur.

 SEE ROOMS & PRICES